LA FINCA
by Home Cuisine

LA FINCA by Home Cuisine

Viata este compusa din bucatele de bucurie si franturi de clipe care iti taie respiratia si opresc timpul in loc, la aici si acum. La Mesteceni este despre a fi fericit aici si acum! Povestea prinde viata intr-un cadru feeric, prin campii intinse, peisaje fascinante care te cuceresc de la prima privire si facilitati de cazare minunate, toate invaluite in magia echitatiei.

Aventura prin calarie

La Mesteceni este oaza ta de liniste, este aventura preferata atunci cand realitatea cotidiana te copleseste. Ti-am creat un loc special, in care sa te simti ”acasa”, in timp ce te bucuri de prospetimea naturii si de magia cailor nostri. Te vom introduce in arta echitatiei si vei invata sa te bucuri de viata, simplu si frumos. .

Dedicare si iubire pentru cai

Caii La Mesteceni sunt îngrijiți cu iubire și dedicare, astfel încât să te bucuri din plin de experiența călăritului. Fiecare episod de călărie este asemeni unei melodii cu note muzicale, alternând emoțiile puternice cu liniștea, purtându-te printre splendoriile naturii, care freamătă sub pasul grăbit al cailor.

Libertate prin fiecare moment de calarie

Misiunea noastra este de a oferi sentimentul de libertate prin fiecare moment de calarie. Ne dorim sa oprim clipa la momentele in care plutesti spre vai necunoscute, pline de liniste, in timp ce te deconectezi de la agitatia zilnica.

LA FINCA, oaza ta de liniște

Este aventura preferata atunci cand realitatea cotidiana te copleseste. Ti-am creat un loc special, in care sa te simti ”acasa”, in timp ce te bucuri de prospetimea naturii si de magia cailor nostri. Te vom introduce in arta echitatiei si vei invata sa te bucuri de viata, simplu si frumos.

Caii sunt animale nobile, fiinte magice, cu spirit liber, domesticite prin iubire si armonie, pentru a oferi momente nesfarsite de bucurie. La Mesteceni echitatia este sportul iubirii si frumusetii nesfarsite, care ofera sansa crearii unor amintiri de neuitat. Loiali, prietenosi si iubitori, caii se transforma in personajele principale ale povestii, care isi asteapta omul, cel mai bun prieten, pentru a le fi tovaras in aventura de descoperire a lumii.