Centrul de Echitație

La Mesteceni

Îți prezintă Centrul de echitație LaMesteceni:

VIDEO

IMAGINI

Descrierea Proprietății

 

Aventura prin calarie

La Mesteceni este oaza ta de liniste, este aventura preferata atunci cand realitatea cotidiana te copleseste. Ti-am creat un loc special, in care sa te simti ”acasa”, in timp ce te bucuri de prospetimea naturii si de magia cailor nostri. Te vom introduce in arta echitatiei si vei invata sa te bucuri de viata, simplu si frumos. .

Dedicare si iubire pentru cai

Caii La Mesteceni sunt îngrijiți cu iubire și dedicare, astfel încât să te bucuri din plin de experiența călăritului. Fiecare episod de călărie este asemeni unei melodii cu note muzicale, alternând emoțiile puternice cu liniștea, purtându-te printre splendoriile naturii, care freamătă sub pasul grăbit al cailor.

Libertate prin fiecare moment de calarie

Misiunea noastra este de a oferi sentimentul de libertate prin fiecare moment de calarie. Ne dorim sa oprim clipa la momentele in care plutesti spre vai necunoscute, pline de liniste, in timp ce te deconectezi de la agitatia zilnica.

Detalii Proprietate

Disponibil pentru vânzare la 260.000 EURO (negociabil)

La această evaluare se adaugă și un Apartament duplex cu 2 dormitoare, 2 băi și living situat în Country Club la Mesteceni evaluat la 115.000 EURO

Total 375.000 euro.