Agrement
La Mesteceni

Aventura calare in Transilvania

Localizata in inima Romaniei, in frumosul taram al Transivaniei, La Mesteceni ofera oportunitatea de explorare a acesui loc magic, care cucereste prin frumusete si simplitate. Sesiunile de calarie se transforma in aventuri palpitante, prin care poti explora coltisoarele de natura, de care te indragostesti pur si simplu. Campiile in care prospetimea pluteste in aer si orele in care calatoresti spre vai pitoresti, copacii care tes povesti si libertatea pe care o traiesti cu tot sufletul, creeaza o experienta inedita. Descopera natura si satele si orasele fortificate ale Transilvaniei care poarta amprenta secolului al XII-lea, cu povestile de viata ale emigrantilor proveniti din regiunea Moselle. Pamantul Transilvaniei poarta si legenda copiilor pierduti ai Hamelinului, asociati cu oamenii minunati, blonzi si cu ochi albastri, vorbitori de germana, care si-au transformat aceste meleaguri frumoase in ”acasa”.

La Mesteceni este coltul tau de Rai, locul magic in care te regasesti si inveti sa iubesti viata

Tir cu Arcul

Experienta in Transilvania este completa atunci cand traiesti emotia tirului cu arc si reinvii lupta stramosilor de cucerire a taramurilor de poveste, care astazi ne bucura inima. Sageata care se indreapta spre tinta este despre misiunea noastra de a va directiona catre indeplinirea visurilor. Miscarile acestui sport se realizeaza in ritmul batailor de inima, timpul fiind ingredientul cheie al reusitei. Cu multa precizie si indemanare, lansezi sageti catre tinta, in acelasi mod in care intentiile vietii tale se materializeaza in realitate.

Piscina pentru zile toride

Piscina este parte din povestea noastra. Zilele calduroase se transforma in sarbatoare, pe marginea piscinei. Armonia pluteste in aer, iar apa placuta a piscinei se asezoneaza cu un cocktail delicios si oameni dragi, pentru o experienta desavarsita.

Teren de tenis

Fericirea este un proces cu actiuni menite sa ne implineasca. Tenisul este acea fericire, care ne ofera rabdare si entuziasm.
Noi credem ca tenisul este un sport pentru toata viata, de aceea terenurile noastre sunt special create pentru a oferi o experienta unica. Suprafata permite jucatorilor sa simta adrenalina jocului in siguranta, deoarece materialele utilizate sunt special selectate pentru a absorbi socurile.
Jocurile de tenis sunt adevarate lectii de viata, menite sa ne inspire in alegerile noastre si sa ne ofere curajul de a fi cea mai buna versiune a noastra.

Relaxare si rasfat La Mesteceni

La Mesteceni credem in bucuria de a te regasi si de a iubi viata, zi dupa zi. De aceea, momentele petrecute aici sunt despre relaxare si rasfat. Ne dorim sa te lasi purtat de val si sa experimentezi sauna noastra finlandeza precum si efectele terapeutice ale jacuzzi-ului.

Plimbarile nesfarsite pe aleile gradinii englezesti iti vor oferi clipe de claritate, pentru a intelege mai bine ceea ce iti doresti de la viata, sau pentru a te bucura de momentele alaturi de oamenii tai dragi. Apropierea de natura este tot ceea ce ai nevoie pentru a te reinventa. Puritatea florilor te indeamna sa visezi, iar verdele crud iti ofera energie pozitiva.

Tarife servicii

Piscina oaspeți- inclus, free of charge
Piscină externi – 50 lei/adulti si 30 lei/copii
Sauna / pers/ program ora 14-18 oaspeți- inclus, free of charge
Sauna / pers/ program ora 14-18 oaspeți- 50 lei/persoană
Masaj / 50min cu programare- 100 lei/persoană
Masaj / 25 min cu programare- 50 lei/persoană
Tenis
• Tenis zi oaspeți- gratuit
• Tenis nocturnă oaspeți/teren/h- 50 lei
• Tenis externi/teren/h- 50 lei
• Tenis nocturnă externi/teren/h- 100 lei
• Tenis abonament 10 ședințe de 1 ora externi- 400 lei